Stoiximan Super League

Κάμπος: «Θα φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που πρέπει»

Αισιόδοξος ότι με την τεχνική του καθοδήγηση, σε συνδυασμό με την ποιότητα της ομάδας, τη στήριξη της διοίκησης και τη συμπαράσταση των φιλάθλων, ο Ατρόμητος θα φτάσει στη θέση που του αρμόζει, εμφανίστηκε ο Πάουλο Κάμπος στην επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα του Περιστερίου. «Δεν είμαστε σε καλή θέση στη βαθμολογία, αλλά στα τελευταία παιχνίδια θα φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που πρέπει. Μπορούμε να κάνουμε πολλά και στο Κύπελλο», δήλωσε ο Βραζιλιάνος τεχνικός και πρόσθεσε: «Στο τέλος της σεζόν δεν μπορώ να αλλάξω πολλά, αλλά θα προσπαθήσω». «Δεν γινόταν να τελειώσουμε τη χρονιά με τον κ. Όγιος. Όλοι έχουν ευθύνες και πρώτος από όλους εγώ. Πιστεύω όμως ότι τώρα μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Σπανός.

Αισιόδοξος ότι με την τεχνική του καθοδήγηση, σε συνδυασμό με την ποιότητα της ομάδας, τη στήριξη της διοίκησης και τη συμπαράσταση των φιλάθλων, ο Ατρόμητος θα φτάσει στη θέση που του αρμόζει, εμφανίστηκε ο Πάουλο Κάμπος στην επίσημη παρουσίασή του από την ομάδα του Περιστερίου.

Τον Βραζιλιάνο τεχνικό παρουσίασε ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος τόνισε πως όλοι, με πρώτο τον ίδιο, έχουν ευθύνες για την κακή πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα. «Από τις συζητήσεις με τον κ. Κάμπος είδαμε πως υπάρχει ταύτιση απόψεων. Η άφιξή του θα δώσει στην ομάδα τη δυνατότητα να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Η αλλαγή προπονητή τις τελευταίες αγωνιστικές δεν είναι στη φιλοσοφία του Ατρομήτου. Τα πράγματα όμως ήρθαν έτσι, που δεν γινόταν να τελειώσουμε τη χρονιά με τον κ. Όγιος. Όλοι έχουν ευθύνες και πρώτος από όλους εγώ. Πιστεύω όμως ότι τώρα μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα μας πρέπει να έχει υψηλότερους στόχους και με τον Πάουλο Κάμπος μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε.

Ο Πάουλο Κάμπος, από την πλευρά του, είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό, που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω στον Ατρόμητο. Δεν περίμενα να αναλάβω από τώρα μία ομάδα. Είναι μία δοκιμασία, αλλά με την ποιότητα της ομάδας και τη βοήθεια του κόσμου, θα πάμε πολύ καλά. Συμφωνώ με τον πρόεδρο πως δεν είμαστε σε καλή θέση στη βαθμολογία, αλλά στα τελευταία παιχνίδια θα φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που πρέπει. Έχουμε πολλή δουλειά και στο Κύπελλο και αν πάμε στον τελικό, που το εύχομαι, θα είναι πάρα πολύ καλό για τον Ατρόμητο».

Όσο για το τι μπορεί να αλλάξει ένας προπονητής στο φινάλε της σεζόν, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είπε: «Σε μάξιμουμ επτά παιχνίδια ο ρόλος του προπονητή δεν είναι μεγάλος, αλλά θα βοηθήσω όσο μπορώ. Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα για το προσεχές παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να δω είναι η τακτική και το πώς κινούνται οι παίκτες στο γήπεδο, κάτι που θα με βοηθήσει για τη συνέχεια. Οι παίκτες είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και σέβονται τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πρέπει να τον φοβούνται. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και με οργάνωση. Η οργάνωση και η ψυχολογία θα μας βοηθήσουν να πάμε ψηλά».

Αναφερόμενος στον Αστέρα Τρίπολης, είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες του Αστέρα για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Ο Αστέρας άνοιξε την πόρτα της Ελλάδας για μένα και από την πρώτη στιγμή που πήγα εκεί τους είπα πως θα τους κάνω μεγάλη ομάδα. Κανείς δεν πίστευε πως θα κερδίζαμε όλους τους μεγάλους. Με τη βοήθεια του Θεού μείναμε στη Σούπερ Λίγκα και η δουλειά μου στον Αστέρα με βοήθησε να πάω σε μία άλλη ομάδα και να έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το Κύπελλο. Ίσως εδώ να καταφέρω να κερδίσω μία θέση στο Κύπελλο UEFA μέσω του Κυπέλλου», ενώ ερωτηθείς για την αναμέτρηση με την ομάδα της Αρκαδίας την επόμενη αγωνιστική, δήλωσε: «Είμαι επαγγελματίας και θα κοιτάξω το καλύτερο για την ομάδα μου. Άφησα πολλούς φίλους στην Τρίπολη και χαίρομαι που θα τους ξαναδώ, όμως πρέπει να κερδίσουμε. Είμαι πλέον προπονητής του Ατρομήτου».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x