Stoiximan Super League

Ανακοινώνει Κάμπος

Σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση της συνεργασίας του Πάουλο Κάμπος με τον Ατρόμητο. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Βραζιλιάνος τεχνικός ήταν από τα φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κυανολεύκων». Ο Κάμπος βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στη Βουδαπέστη, όπου διαπραγματευόταν πιθανή συνεργασία με την εθνική Ουγγαρίας. «Να σηκώσετε την “κούπα”», ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ο Γκιγέρμο Όγιος. «Όλοι κρίνεστε», είπε ο Γιώργος Σπανός στους παίκτες. «Σε μεγάλη ομάδα του Περού» θέλει να αγωνιστεί ο Ρομπέρτο Μερίνο.

Σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση της συνεργασίας του Πάουλο Κάμπος με τον Ατρόμητο. Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Βραζιλιάνος τεχνικός ήταν από τα φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων». Ο πρώην τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες στη Βουδαπέστη, όπου διαπραγματευόταν πιθανή συνεργασία με την εθνική Ουγγαρίας. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Τετάρτης επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού δέχθηκε κλήση από την Αθήνα. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ξεκίνησαν με μια διαφορά στο οικονομικό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το βράδυ, όπου ξεπεράστηκαν οι όποιες διαφορές και σήμερα θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αναμένεται να είναι διάρκειας ενός έτους.

Όγιος: «Να σηκώσετε την “κούπα”»

Στο τέλος της χθεσινής προπόνησης πληροφορήθηκε ο Γκιγέρμο Όγιος τις εξελίξεις που αφορούσαν την απομάκρυνσή του από την ομάδα. Τότε μάζεψε τους παίκτες και τους αποχαιρέτησε. «Αυτή είναι η μοίρα των προπονητών. Είναι κρίμα που τελείωσε έτσι αυτή η σχέση. Φεύγω και αφήνω πίσω μου μόνο φίλους. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχετε. Είναι στο χέρι σας να πάρετε το Κύπελλο κι εγώ θα έρθω στον τελικό να σας δω πώς θα σηκώνετε την “κούπα”», τους είπε.

Σπανός: «Όλοι κρίνεστε»

Στην προπόνηση βρέθηκε και ο Γιώργος Σπανός. Εκεί μίλησε στους παίκτες, στους οποίους «έτριξε» τα δόντια ενόψει της δύσκολης συνέχειας. «Όλοι κρίνεστε. Μην κρύβεστε πίσω από όσα κυκλοφορούν για τον προπονητή. Έχετε κι εσείς τις ευθύνες σας», είπε ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών, που ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από την ήττα στο ματς με τον Εργοτέλη.

Μερίνο: «Σε μεγάλη ομάδα του Περού»

Με αφορμή το ενδιαφέρον της Αλιάνσα Λίμα, έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα «Bocon» ο Ρομπέρτο Μερίνο: «Ακόμη δεν έχω κάτι επίσημο, αλλά πηγές μου κοντά στην ομάδα με έχουν ενημερώσει ότι η Αλιάνσα Λίμα ενδιαφέρεται για την απόκτησή μου. Επιθυμία μου είναι να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα του Περού», ανέφερε ο μέσος του Ατρομήτου.

• Θεραπεία ακολούθησαν χθες οι Λουτσιάνο, Ανατολάκης και Περόνε. Ο πρώτος αναμένεται να χάσει και το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Αρη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x