Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Έτοιμος εν όψει Εργοτέλη

Την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη στο Περιστέρι, ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου με μία απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή. Ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ο οποίος έχει υποστεί αιμάτωμα στο μάτι και έχει τεθεί «νοκ άουτ» ως το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά και τον Μερίνο που συνεχίζει πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Αντίθετα, ο Νικολόπουλος που προπονήθηκε κανονικά Πέμπτη και Παρασκευή, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Την προετοιμασία τους για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη στο Περιστέρι, ολοκλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου με μία απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή. Ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στέργο Μαρίνο ο οποίος έχει υποστεί αιμάτωμα στο μάτι και έχει τεθεί «νοκ άουτ» ως το τέλος της φετινής σεζόν, αλλά και τον Μερίνο που συνεχίζει πρόγραμμα ενδυνάμωσης. Αντίθετα, ο Νικολόπουλος που προπονήθηκε κανονικά Πέμπτη και Παρασκευή, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Η αποστολή των «κυανόλευκων», απαρτίζεται από 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Γελαδάρης, Κάστρο, Ολιβέιρα, Κατεμής, Κριπιντίρης, Ιωάννου, Κορακάκης, Σκοπελίτης, Τρέχο, Ρόβας, Λουτσιάνο, Τσίγκας, Περόνε, Νικολόπουλος, Σίριο και Ανατολάκης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x