Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Φουλ για τους «4»

Όλα είναι έτοιμα στο «στρατόπεδο» του Ατρομήτου για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, την Πέμπτη, στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, προσπερνώντας το εμπόδιο των Κρητικών

Όλα είναι έτοιμα στο «στρατόπεδο» του Ατρομήτου για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ, την Πέμπτη, στο Περιστέρι. Η ομάδα του Γκιγιέρμο Όγιος δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και είναι έτοιμη να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, προσπερνώντας το εμπόδιο των Κρητικών. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μιχαηλίδη, Ανδρούτσο, Κατεμή, Γελαδάρη, Κορακάκη, Σκοπελίτη, Ιωάννου, Κριπιντίρη, Λε, Λουτσιάνο, Μερίνο, Ανατολάκη, Αποστολόπουλο, Τσίγκα, Περόνε, Νικολόπουλο, Γεωργίου, Σίριο και Ολιβέιρα.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν κανονικά οι Ρόβας και ο Ρες, ενώ οι Σούφλας και Ανδριόλας συνεχίζουν τη θεραπεία. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι, μετά το τέλος της οποίας η αποστολή θα καταλύσει στους ξενώνες για διανυκτέρευση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x