Stoiximan Super League

Κοντά σε Σκοπελίτη ο Ατρόμητος

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Γιάννη Σκοπελίτη από τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου έχει συμφωνήσει με τον μέσο της Ανόρθωσης και το μόνο που απομένει είναι η καταβολή της ρήτρας (200.000 ευρώ), με την οποία δεσμεύεται ο παίκτης. Για αυτό το λόγο, είναι πολύ πιθανό να μεταβεί άνθρωπος της ομάδας στην Κύπρο για να κλείσει τη μεταγραφή του 29χρονου άσου. Εκτός του Σκοπελίτη, εξετάζονται περιπτώσεις Αργεντινών ποδοσφαιριστών. Να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, ζήτησε στη χθεσινή ενόψει Λεβαδειακού.

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση του Γιάννη Σκοπελίτη από τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου έχει συμφωνήσει με τον μέσο της Ανόρθωσης και το μόνο που απομένει είναι η καταβολή της ρήτρας (200.000 ευρώ), με την οποία δεσμεύεται ο παίκτης. Για αυτό τον λόγο, είναι πολύ πιθανό να μεταβεί άνθρωπος της ομάδας στην Κύπρο για να κλείσει τη μεταγραφή του 29χρονου άσου. Εκτός του Σκοπελίτη, σήμερα αναμένονται εξελίξεις και με την περίπτωση του Ιζεκίελ Μαντζιόλο. Ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού συναντήθηκε με τη διοίκηση της Εστουδιάντες, προκειμένου να αποφασισθεί το μέλλον του πελάτη του. Παρόλα αυτά, οι «κυανόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν πολύ καιρό την απόφαση του συλλόγου του και για αυτό το λόγο εξετάζεται η περίπτωση ενός άλλου ποδοσφαιριστή από τη «χώρα του ταγκό».

Να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, ζήτησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Γκιγέρμο Όγιος.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x