Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Εν αναμονή… Μαντζιόλο

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γκιγέρμο Όγιος, περιμένει την απάντηση του επιθετικού της Εστουδιάντες, Εζεκίελ Κάρλος Μαντζιόλο, στην πρόταση που του έχει καταθέσει η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου, Γκιγέρμο Όγιος, περιμένει την απάντηση του επιθετικού της Εστουδιάντες, Εζεκίελ Κάρλος Μαντζιόλο, στην πρόταση που του έχει καταθέσει η ομάδα των δυτικών προαστίων. Ο προπονητής των Περιστεριωτών μίλησε για τον 30χρονο φορ στην ιστοσελίδα «Dariohoy.net»: «Τον Μαντζιόλο τον έβλεπα να αγωνίζεται από τότε που έπαιζε στην Ολίμπο και έβαζε πολλά γκολ. Γνωρίζω ότι τον τελευταίο καιρό έχει κάποια προβλήματα και εμείς έχουμε την ανάγκη ενός επιθετικού».

Η άλλη περίπτωση που εξετάζει ο τεχνικός των «μπλε» είναι αυτή του Πάμπλο Λουγουέρσιο. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να «κλείσει» κάποια από αυτές τις υποθέσεις θετικά και ο Αργεντινός δεν αποκλείεται να στρέψει την προσοχή του αλλού, αφού η ομάδα του χρειάζεται άμεσα επιθετική λύση.

Η ομάδα του Ατρομήτου έχει καταθέσει επίσημη πρόταση και σε έναν άλλο σέντερ φορ εξ Αργεντινής, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, παρά μόνο η ηλικία του (26 χρ.). Επίσης, δοκιμάζεται επιθετικός από την Ανγκόλα και ο Γκιγιέρμο Όγιος θα κρίνει, εφόσον τον δει, αν θα εισηγηθεί την απόκτησή του ή όχι.

Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία για το προσεχές ματς με τον Λεβαδειακό συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με μοναδικό απόντα τον τραυματία Χρήστο Κουτσοσπύρο, που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο δικέφαλο. Για την αναμέτρηση κόντρα στους Βοιωτούς, δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Στέργιος Μαρίνος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x