Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χωρίς δύο στην Τρίπολη

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς ποδοσφαιριστών του, βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος όμως δεν μπορεί να υπολογίζει για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη τους τιμωρημένους Λουτσιάνο και Τρέχο. Την Παρασκευή, με την απογευματινή προπόνηση που υπήρξε, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κυανόλευκων», για το ματς με τους Αρκάδες. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Αργεντινός τεχνικός της περιστεριώτικης ομάδας, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση. Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ατρομήτου το βράδυ της Πέμπτης. Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Αμαντού Σανόκο με τον Ατρόμητο. «Θέλω να έρθω στον Ατρόμητο», ο Γκόμες.

Στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από τραυματισμούς ποδοσφαιριστών του, βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Όγιος, ο οποίος όμως δεν μπορεί να υπολογίζει για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη τους τιμωρημένους Λουτσιάνο και Τρέχο. Την Παρασκευή, με την απογευματινή προπόνηση που υπήρξε, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «κυανόλευκων», για το ματς με τους Αρκάδες. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Αργεντινός τεχνικός της περιστεριώτικης ομάδας, ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση. Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ατρομήτου το βράδυ της Πέμπτης. Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Αμαντού Σανόκο με τον Ατρόμητο. «Θέλω να έρθω στον Ατρόμητο», τόνισε ο Γκόμες.

Η αποστολή του Ατρομήτου:

Η αποστολή του Ατρόμητου απαρτίζεται από 18 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Ρόβας, Γεωργίου, Σάντσεθ, Κουτσοσπύρος, Ιωάννου, Μαρίνος, Μερίνο, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Γελαδάρης, Μέζα, Ανατολάκης, Κατεμής, Σίριο, Ρέγες, Κριπιντήρης

* Για το Σάββατο υπάρχει μία μεσημεριανή προπόνηση στις 12:30, στο τέλος της οποίας η αποστολή της ομάδας θ’ αναχωρήσει για την Τρίπολη.

«Κυανόλευκη» γιορτή…

Μέσα σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ατρομήτου στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και μέλη των οικογενειών τους, ωστόσο το πρόσωπο της βραδιάς ήταν η μασκότ, «Atroman», που έκλεψε την παράσταση μοιράζοντας δώρα. Η βραδιά έκλεισε με ευχές για καλές γιορτές, αλλά και ευχές για την ομάδα, από τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό, τον Γκιγιέρμο Όγιος και τον Γιώργο Κορακάκη.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x