Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΟΚ 0-0 (Τελικό)

.

90+3 Λήξη του ματς

90' Κίτρινη στον Βαγγελή

89' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, Ο Μουμίν στη θέση του Γκονζάλες

86' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας στη θέση του Σάλμον

84' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Σάντσεθ στη θέση του Χοσέ Λούις (Ρέγες).

77' Κίτρινη κάρτα στον Ρόβα του Ατρόμητου.

73' Πολύ κάλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Γκονζάλες έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από τη περιοχή, ανέβηκε και επιτηρούμενος από τον Ανατολάκη έκανε ένα σουτ, το οποίο πέρασε λίγο έξω από την εστία του Μιχαηλίδη

70' Πολύ καλή ενέργεια από τον Ανατολάκη, ο οποίος ενέργησε σαν αριστερό χαφ, έβγαλε την μπαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Σίριο με τακουνάκι δεν ανησύχησε τον Φερνάντες.

64' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μερίνο στη θέση του Γελαδάρη.

61' Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπαλάφας έπιασε την κεφαλιά μέσα στη περιοχή, αλλά ο Μιχαηλίδης μπλόκαρε εύκολα.

54 Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βαγγελής στη θέση του Λάκη.

52' Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο. Ο Σίριο πάσαρε από τον άξονα, δεξιά στον Κατεμή, εκείνος από τα δεξιά της περιοχής έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

50' Πιο δυνατά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι.

46' Έναρξη του β΄ημιχρόνου

45+ Λήξη πρώτου μέρους.

40' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Γελαδάρης βρέθηκε στα αριστερά της περιοχής έβγαλε την σένγτρα και ο Σίριο έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Φερνάντες βρέθηκε στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

39' Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους. Ο Λουτσιάνο μπήκε μέσα στη περιοχή από τα αριστερά, σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ

38' Κίτρινη κάρτα στον Μπαλάφα του ΠΑΟΚ.

33' Κυρίως με τον Λουτσιάνο, προσπαθούν οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλο, χωρίς αποτέλεσμα.

28' Καμία αξιόλογη φάση μέχρι στιγμής.

23' Κίτρινη κάρτα στον Ολιβέϊρα του Ατρόμητου.

20' Συνεχίζεται η προσπάθεια των παικτών, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

14΄ Κίτρινη κάρτα στον Σάλμον του ΠΑΟΚ.

Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο από τα δεξιά, μπλόκαρε εύκολα ο Φερναντέζ.

Χωρίς κάποια φάση τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού.

1΄ Έναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γκιγιέρμο Όγιος): Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Ολιβέιρα, Ανατολάκης, Κατεμής, Μαρίνος, Ρόβας, Κορακάκης, Σίριο, Χοσέ Λούις, Λουτσιάνο

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερνάντες, Ηλιάδης, Μελίσσης, Κνολ, Χαραλάμπους, Μπαϊάνο, Μπαλάφας, Γκονζάλες, Γεωργιάδης, Λάκης, Σάλμον

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπερσής (Αρκαδίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)

Πριν το ματς:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μετά από πολύμηνη απουσία από τα γήπεδα, ο Ρομπέρτο Μερίνο συμπεριελήφθη ξανά σε αποστολή του Ατρομήτου για ματς πρωταθλήματος. Ο Περουβιανός μέσος τέθηκε στη διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή του Ατρομήτου και είναι οι: Μιχαηλίδης, Κατεμής, Γελαδάρης, Γεωργίου, Ανατολάκης, Ολιβέιρα, Κριπιντήρης, Λουτσιάνο, Ρέγες, Σίριο, Κορακάκης, Μαρίνος, Ρόβας, Μερίνο, Σάντσεθ, Παγώνης, Μπότσι, Ράμος.

ΠΑΟΚ

Χωρίς απρόοπτα πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του "Δικέφαλου του Βορρά" για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο τεχνικός της ομάδας, Φερνάντο Σάντος, ανακοίνωσε την αποστολή. Αυτή απαρτίζεται από τους: Φερνάντες, Toχούρογλου, Ηλιάδη, Kνολ, Μελίσση, Χαραλάμπους, Μπαλάφα, Μπαιάνο, Λάκη, Γεωργιάδη, Σάλμον, Γκονζάλες, Βρύζα, Μαλεζά, Μουμίν, Βαγγελή, Αθανασιάδη, Δελήμπαση, Πεχλιβάνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x