Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μικροενοχλήσεις για Γελαδάρη

Μικροενοχλήσεις στη μέση ένιωσε κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης ο Δημήτρης Γελαδάρης. Ο 33χρονος αμυντικός των «κυανόλευκων», δεν έχει τίποτα το ανησυχητικό και φυσικά δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο ΤΕΕ Περιστερίου και το δωδέκατο Γυμνάσιο Περιστερίου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία παικτών των Περιστεριωτών. Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. «Δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», ο Γκιγιέρμο Όγιος.

Μικροενοχλήσεις στη μέση ένιωσε κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης ο Δημήτρης Γελαδάρης. Ο 33χρονος αμυντικός των «κυανόλευκων», δεν έχει τίποτα το ανησυχητικό και φυσικά δεν τίθεται κανένα θέμα απουσίας του από το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο ΤΕΕ Περιστερίου και το δωδέκατο Γυμνάσιο Περιστερίου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία παικτών των Περιστεριωτών. Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. «Δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ», είπε ο Γκιγιέρμο Όγιος.

Χωρίς άλλα προβλήματα…

Από’ και πέρα, πέραν του τιμωρημένου Ιωάννου και των τραυματιών Κάστρο, Τρέχο, Αποστολόπουλο, ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα για τον αγώνα με τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τους υπόλοιπους παίκτες της περιστεριώτικης ομάδας να γυμνάζονται κανονικά σήμερα (13/12) το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο.

Η καθιερωμένη επίσκεψη…

Την καθιερωμένη της επίσκεψη σε σχολεία της περιοχής πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας, πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης αντιπροσωπεία παικτών. Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Γεωργίου, Βασίλης Ρες και Ρομπέρτο Σάντσεθ, επισκέφθηκαν το πρώτο ΤΕΕ Περιστερίου και το δωδέκατο Γυμνάσιο της περιοχής, ώστε να μοιράσουν εισιτήρια για τον κυριακάτικο αγώνα με τους Θεσσαλονικείς, φανέλες, αφίσες κλπ.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Στη διάθεση του κόσμου της περιστεριώτικης ομάδας, τέθηκαν την Πέμπτη τα εισιτήρια για την προσεχή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους επόμενους αγώνες του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τις τιμές των εκπτωτικών εισιτηρίων για τους επόμενους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδας που είναι οι εξής:
Θύρα 6: βασική τιμή 60 ευρώ και το παιδικό 30.
Θύρα 7: βασική τιμή 120 και το παιδικό 60.
Θύρα 4: βασική τιμή 130 και παιδικό 60»


Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x