Ελλάδα

Συλαϊδόπουλος: «Αποδείξαμε πως είμαστε δίκαια πρωταθλητές Ευρώπης»

Στην ενέργεια, στην αυτοπεποίθηση και στην εμφάνιση των παικτών του Ολυμπιακού στον τελικό του Διηπειρωτικού Κ19 στάθηκε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος μετά ην ήττα από τη Φλαμένγκο.

Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχασε για λίγο τον τίτλο στο Διηπειρωτικό Κ19 και πως οι παίκτες του απέδειξαν πως είναι δίκαια οι πρωταθλητές Ευρώπης, στάθηκε στην ατμόσφαιρα του «Μαρακανά» και τόνισε πως αισθάνεται ευγνώμων για αυτά που έχει ζήσει με αυτή την ομάδα.

Αναλυτικά: «Ήταν σίγουρα μία μοναδική εμπειρία. Κάποια δευτερόλεπτα θα μπορούσαμε να τα είχαμε διαχειριστεί πιο καλά. Είναι σημαντικό το να έχουμε αυτήν την εμφάνιση, την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση. Αποδείξαμε άξια πώς είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης.

Δεν τα καταφέραμε, αλλά αυτό δεν αναιρεί τα συναισθήματά μας για αυτά τα παιδιά. Το "Μαρακανά" κι η ενέργεια που έχει είναι απίστευτη. Θα θέλαμε το τρόπαιο και για μένα και για κάποια παιδιά θα ήταν μία τελευταία "παράσταση". Είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για όσα έχω ζήσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x