Ισπανία

Κάνει… πλάκα ο Ομορόντιον με τέσσερα γκολ από ημίχρονο απέναντι στη Κ19 της Μάλτα

Σε τρομερή φόρμα βρίσκεται ο Σάμου Ομορόντιον, με τον νεαρό επιθετικό της Πόρτο να διαλύει τη Μάλτα μέσα σε ένα ημίχρονο, για τα προκριματικά του EURO U21.

Ισπανία και Μάλτα αναμετρούνται για την 10η αγωνιστική των προκριματικών του EURO U21, με τον Σάμου Ομορόντιον να κάνει… θαύματα.

Ο 20χρονος επιθετικός της Πόρτο είναι ιδιαίτερα «καυτός» τη φετινή χρονιά, με επτά γκολ σε επτά εμφανίσεις, κάτι που το αποδεικνύει και με την εθνική του ομάδα κάτω των 21 ετών.

Ο Ομορόντιον από το πρώτο κιόλας 45λεπτο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, καθώς κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα συνολικά τέσσερις φορές.

Ο Ομορόντιον δείχνει και είναι ασταμάτητος. Πρώτα στο 5ο λεπτό κατέβασε υπέροχα την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και έκανε εύκολα το 1-0. Στο 37’ πετάχτηκε μετά τη σέντρα του Καρμόνα και με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0.

Μόλις δύο λεπτά μετά στο 39ο λεπτό πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με άψογο τελείωμα έκανε χατ τρικ. Το ποδοσφαιρικό του ρεσιτάλ ολοκλήρωσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με άλλο ένα όμορφο γκολ για το 4-0.

Η Πόρτο τον απέκτησε φέτος το καλοκαίρι με κανονική μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης καταβάλοντας μόλις 15 εκατομμύρια ευρώ, με τον νεαρό να αξίζει ήδη πολλά παραπάνω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x