Ιταλία

Απολύθηκε από τη Ρόμα ο Ντε Ρόσι!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα αποτελεί από σήμερα (18/09) το πρωί ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, πληρώνοντας το κακό ξεκίνημα της ομάδας!

Τη… μοίρα των «κοινών» προπονητών είχε και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος από το πρωί της Τετάρτης (18/09) αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ρόμα!

Απόφαση, που πάρθηκε από πλευράς «τζαλορόσι», μετά το απογοητευτικό ξεκίνημά τους στη Serie A. Εκεί όπου έχουν συγκεντρώσει μόλις τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, χωρίς, παράλληλα, να παίζουν και καλό ποδόσφαιρο.

Με αποτέλεσμα ο εκ των θρύλων της Ρόμα να απομακρυνθεί από το πόστο του, με την ιταλική ομάδα να βγάζει και σχετική ανακοίνωση, ευχαριστώντας τον 41χρονο προπονητή.

Αναλυτικά:

«Η Ρόμα ανακοινώνει ότι απάλλαξε τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον ρόλο του ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Η απόφαση του συλλόγου λαμβάνεται προς το συμφέρον της ομάδας, προκειμένου να μπορέσει να ξαναμπεί άμεσα στον επιθυμητό δρόμο, τη στιγμή, που η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή της. Στον Ντανιέλε, ο οποίος θα είναι πάντα στο σπίτι του στο Giallorossi Club, ένα ευχαριστώ από καρδιάς για τη δουλειά, που έγινε τους τελευταίους μήνες με πάθος και αφοσίωση. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x