Κύπελλο Ελλάδας

«Πάρτι» και πίστη για πρόκριση!

Τις ένδοξες στιγμές της ιστορίας της θα ζήσει ξανά η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου. Πώς θα παρατάξει την «Ένωση» ο Δέλλας.

Η ώρα του μεγάλου επαναληπτικού της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασε!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης (19:00, OTE Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), έχοντας ως… προίκα το 1-1 στο Καραϊσκάκη.

Μπροστά σε 65.000 οπαδούς της η «Ένωση» θα επιχειρήσει να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον τελικό, έχοντας ως στόχο φυσικά την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Τραϊανός Δέλλας φέρεται να έχει κατασταλάξει στους δέκα του αρχικού σχήματος, ενώ παίζεται μία θέση. Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλος (ή Λαμπρόπουλος) και Σοϊλέδης.

Στα χαφ θα παίξουν ο Ανάκογλου με τον Γιόχανσον, με τον Μάνταλο σε ρόλο οργανωτικό. Στα πλάγια θα είναι ο Μπαρμπόσα και ο Πλατέλλας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραβίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Γροντής, Ντούνης Μ., Πεταυράκης, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο, Ντακόλ, Ζόριτς και Κρισάντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x