Ελλάδα

Παπαδόπουλος: «Οι παίκτες απέδειξαν σήμερα ότι αξίζαν να είναι στο EURO 2024»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση της Εθνικής παρά την ήττα με 2-1 από τη Γερμανία, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ηττήθηκε, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις στη σπουδαία φιλική αναμέτρηση στο «Μπορούσια Παρκ» η Εθνική Ελλάδος, λυγίζοντας στο 89' με 2-1 από τη Γερμανία (2-1), η οποία βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη συμμετοχή της στο Euro 2024.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της «γαλανόλευκης», Νίκος Παπαδόπουλος, στάθηκε στις λεπτομέρειες που έκριναν το ματς, τονίζοντας πως σήμερα αξίζαμε τη νίκη, ενώ εξέφρασε και την άποψή του πως τα παιδιά αυτά έπρεπε με βάση την εικόνα τους να βρίσκονται στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου:


Για το παιχνίδι με τη Γερμανία: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Σε τέτοια παιχνίδια όταν έχεις τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να σκοράρεις. Και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και σε όλο το παιχνίδι, το πλάνο μας πήγε εξαιρετικά. Σταθήκαμε άτυχοι, θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τέλος για να πάρουμε έστω την ισοπαλία. Πιστεύω ότι αξίζαμε να νικήσουμε σήμερα και αυτοί οι ποδοσφαιριστές, έχουν προσφέρει πολλά στην Εθνική, αξίζουν πολλά και είναι σίγουρο ότι η Εθνική θα έχει επιτυχίες με αυτούς».

Για το αν αυτή η ομάδα άξιζε να είναι στο EURO: «Και το είπα και το πιστεύω και από πριν το πίστευα. Δεν μπορεί να ισοπεδώσει ένα παιχνίδι όλη αυτή την προσπάθεια και την εικόνα. Απέδειξαν σήμερα ότι αξίζαν να είναι στο EURO και μας στεναχωρεί αυτή η εικόνα γιατί δεν θα είμαστε στη διοργάνωση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x