Ελλάδα

Ολυμπιακός: Το εντυπωσιακό βίντεο από τις μοναδικές εμπειρίες της ομάδας Νέων στο Ρίο ντε Τζανέιρο!

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό 4λεπτο βίντεο από το ταξίδι της ομάδας Νέων στην Βραζιλία, την επίσκεψη στο άγαλμα του του Χριστού Λυτρωτή, αλλά και την πρώτη προπόνηση στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ραντεβού με την ιστορία έχουν το βράδυ του Σαββάτου (24/08, 22:00) οι Νέοι του Ολυμπιακού, καθώς θα αντιμετωπίσουν τη Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου U20 στο ιστορικό και θρυλικό «Μαρακανά»!

Τις τελευταίες ημέρες, οι πιτσιρικάδες των «ερυθρόλευκων» ζουν πρωτόγνωρες και μοναδικές στιγμές στο ταξίδι τους στην Βραζιλία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επισκέφθηκαν το ιστορικό άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, βγάζοντας φωτογραφίες με την ελληνική και «ερυθρόλευκη» σημαία.

Παράλληλα, δεν γινόταν να μην επισκεφθούν και τις ξακουστές παραλίες του Ρίο, ζώντας με την ψυχή τους την εμπειρία αυτή, καθώς, έπαιξαν ποδοβόλεϊ, αλλά και άλλα παιχνίδια στην άμμο, με πολλούς από τους παίκτες να δοκιμάζουν και την τύχη τους στην σάμπα!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών, από το ταξίδι της ομάδας στην Βραζιλία, την πρώτη προπόνησή της ενόψει του τελικού, αλλά και από τις δραστηριότητες των νεαρών στην χώρα του «καφέ»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x