Γενικά

Ντνίπρο: Έλυσε τα συμβόλαια επτά ποδοσφαιριστών και ψάχνει τον αντι-Ματαρίτα

Η Ντνίπρο έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ενώ χθες (20/6) ανακοίνωσε τη λύση των συμβολαίων επτά παικτών.

Στο αρχικό στάδιο προετοιμασίας βρίσκεται η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, Ντνίπρο.

Μάλιστα, η ουκρανική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση των συμβολαίων επτά ποδοσφαιριστών, ενώ βασική προτεραιότητά της είναι να βρει άμεσα έναν ποδοσφαιριστή στην αριστερή πλευρά της άμυνας, για να αντικαταστήσει τον Ματαρίτα, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον Άρη.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που είδαν την πόρτα της εξόδου, πέραν του Κοσταρικανού μπακ, αυτοί είναι οι εξής: Ο τερματοφύλακας Βλαντισλάβ Ρίμπακ (13 αγώνες), ο δεξιός μπακ Βάλερι Λούχεβιτς (μόλις τρεις συμμετοχές λόγω τραυματισμού), ο στόπερ Γκάμπριελ Γκόμεζ (πέντε συμμετοχές), ο εξτρέμ Ζοάο Πέγκλοου (15 αγώνες), o στόπερ και δεξιός μπακ Χέινερ και ο κεντρικός μέσος Βιάτσεσλαν Τανκόφσκι (21 αγώνες).

Πλέον, η ομάδα του Ολεξάντρ Κούτσερ φουλάρει και για την ενίσχυσή της και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλ Κράβετς από την Βόρσκλα Πολτάβα, προκειμένου να καλύψει το κενό του Ματαρίτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x