Γενικά

Σοβαρά επεισόδια στο Μπόκα-Χιμνάσια Λα Πλάτα, μπήκε στη μέση να ηρεμήσει τα πνεύματα ο Ρικέλμε!

Χάος επικράτησε πριν την έναρξη του β ημιχρόνου στο Μπόκα-Χιμνάσια Λα Πλάτα στο Κύπελλο Αργεντινής, με τον Ρικέλμε να πηγαίνει στις εξέδρες για να αποτρέψει τις μάχες σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών.

Ο κακός χαμός υπήρξε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπόκα Τζούνιορς με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής, όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νιούελς για το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Οι οπαδοί της Μπόκα, που ήταν πίσω από τους πάγκους, άρχισαν να πετούν καρέκλες σε εκείνους της «Λόμπο», οι οποίοι προσπάθησαν να σπάσουν το διαχωριστικό για να υπάρξουν μάχες σώμα με σώμα. Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Χοσέ Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος είναι πρόεδρος της Μπόκα, και μπήκε μεταξύ των δύο «στρατοπέδων» για να χωρίσει τους μαινόμενους οπαδούς.

Η Μπόκα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και οι δύο ομάδες ήταν έτοιμες να ξεκινήσουν για τον δεύτερο ημίχρονο, όταν υπήρξε «βροχή» από καρέκλες στην αντίπαλη πλευρά. Οι οπαδοί της Χιμνάσια αντέδρασαν έντονα, προσπάθησαν να σπάσουν το διαχωριστικό και υπήρξε η παρέμβαση της αστυνομίας, ενώ οι παίκτες ζητούσαν απελπισμένοι να σταματήσουν όλα αυτά τα γεγονότα.

Εκεί βγήκε μπροστά ο Ρικέλμε, ο οποίος με χειρονομίες και φωνές, προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα και μετά από 20 λεπτά κατάφερε να ηρεμήσει η κατάσταση.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x