NBA

Αντετοκούνμπο: «Πλέον αν παίζω 25 λεπτά δεν θα γκρινιάζω»

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο κάθε λεπτό έξτρα ξεκούρασης είναι πλέον ευπρόσδεκτο.

Ικανοποιημένος από τη νίκη των Μπακς στη Φιλαδέλφεια (109-124) και τη δική του απόδοση εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Όπως τόνισε, θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να ρολάρει, ενώ σημείωσε πως πλέον, λίγο πριν κλείσει τα 30, κάθε ανάσα που παίρνει από τον προπονητή του είναι ευπρόσδεκτη.

«Πρέπει να ξαναβρώ τον ρυθμό μου. Η τελευταία φορά που είχα αγωνιστεί στο ΝΒΑ ήταν στις 9 Απριλίου, όταν και τραυματίστηκα. Είναι άλλος ρυθμός, άλλη δυναμικότητα, άλλες αποστάσεις. Αλλά θα είμαι εντάξει. Άλλες μέρες θα σε παίζουν άμυνα άρνησης και άλλες όχι, άλλες θα σου κάνουν νταμπλ τιμ κι άλλες όχι. Κάποιες φορές θα πρέπει να διαβάσεις σωστά το παιχνίδι και άλλες να περάσεις μέσα από τη φωτιά», τόνισε ο Greek Freak.

«Δεν θα πω ψέματα, αν έχει κριθεί το ματς και ο αντίπαλος αποσύρει τους βασικούς, θα είμαι χαρούμενος αν παίρνω 3-4 λεπτά έξτρα ξεκούρασης. Είμαι σε ένα σημείο της καριέρας μου που όταν φεύγω από το γήπεδο είμαι χαρούμενος που είμαι υγιής. Θα υπάρξουν και παιχνίδια που θα χρειαστεί να παίξω 36-37-38 λεπτά, αλλά και αν σε κάποια πρέπει να παίξω 25 λεπτά, δεν πρόκειται να γκρινιάξω ή να κλάψω όπως παλαιότερα», πρόσθεσε.

Παράλληλα εξήρε την απόδοση του Ντέμιαν Λίλαρντ. «Ο Ντέιμ ήταν καταπληκτικός. Αν είσαι ψηλός, δεν ξέρεις πώς να τον αντιμετωπίσεις, γιατί αν βγεις πάνω του έχει την έκρηξη να σε περάσει και να πάει στο καλάθι, αν μείνεις πίσω θα σου βάλει το σουτ. Πρέπει να επιλέξεις το… δηλητήριό σου μαζί του. Θέλουμε να παραμείνει το ίδιο επιθετικός όλη τη σεζόν. Κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο για όλους μας», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x