Γενικά

Μπερνάρ: «Θα μπορούσα να αγωνιζόμουν στην Ατλέτικο Μινέιρο από το 2023»

Την επιστροφή του στην Ατλέτικο Μινέιρο, μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με την Αλ Σαρτζά, θα επέλεγε αν ήταν στο χέρι του ο Μπερνάρ Ντουάρτε, όπως δήλωσε σήμερα (24/06).

Μια ακόμα επιβεβαίωση του πόσο πολύ επιθυμούσε ο Μπερνάρ Ντουάρτε να… επαναπατριστεί ήρθε μέσα από τα λεγόμενα του άλλοτε, πλέον, Βραζιλιάνου μέσου του Παναθηναϊκού.

Καθώς, μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Μπερνάρ παραδέχτηκε ότι, αν μπορούσε, θα είχε γυρίσει νωρίτερα στην αγαπημένη του Ατλέτικο Μινέιρο!

Και δη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του 31χρονου άσου με την Αλ Σάρτζα. Ωστόσο, μεσολάβησε η διετής παρουσία του στο «τριφύλλι»…

«Είχα ήδη σχέδια να επιστρέψω στην Ατλέτικο Μινέιρο. Εάν ήταν στο χέρι μου θα αγωνιζόμουν από το 2023 στην ομάδα. Όταν δηλαδή θα ολοκληρώνονταν το συμβόλαιο μου στα Εμιράτα με την Αλ Σαρτζά. Τα σχέδια άλλαξαν, όμως η ευκαιρία εμφανίστηκε ξανά. Ξεκίνησαν επαφές με τον Ροντρίγκο Καετάνο πριν από οχτώ μήνες. Τα πράγματα κύλησαν φυσιολογικά και ένιωθα πραγματικά καλά. Μίλησα στους γονείς μου και ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων ο Μπερνάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x