Ισπανία

Μπαρτσελόνα: Χειρουργήθηκε και μένει εκτός δράσης για έναν χρόνο ο Μαρκ Μπερνάλ

Ο Μαρκ Μπερνάλ χειρουργήθηκε επιτυχώς για τη ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο, με τον 17χρονο αμυντικό της Μπαρτσελόνα να μένει εκτός δράσης για τους επόμενους 12 μήνες.

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το πρωί της Δευτέρας (09/09) ο Μαρκ Μπερνάλ ώστε να αποκατασταθεί η μεγάλη ζημιά που υπέστη στο αριστερό του γόνατο, στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της La Liga.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι «μπλαουγκράνα» ενημέρωσαν πως η εγχείρηση για τη ρήξη χιαστού που υπέστη ο 17χρονος κεντρικός μέσος στέφθηκε με επιτυχία, γνωστοποιώντας παράλληλα το διάστημα απουσίας του ποδοσφαιριστή από την αγωνιστική δράση.

Συγκεκριμένα, υψηλόσωμος (1,91μ.) αριστεροπόδαρος χαφ θα χάσει όλη τη φετινή σεζόν, με την επιστροφή του στην δράση να εκτιμάται σε περίπου δώδεκα μήνες...


Υπενθυμίζεται πως ο Μπερνάλ είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Χάνσι Φλικ από την καλοκαιρινή προετοιμασία, με τον Γερμανό τεχνικό της Μπαρτσελόνα να τον εμπιστεύεται στο ξεκίνημα της σεζόν, βάζοντάς τον βασικό στις πρώτες 3 αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x