Γενικά

Την τιμωρία του Μαρτίνες ζητάει η Ενωση Κολομβιανών δημοσιογράφων!

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει από την FIFA να τιμωρήσει τον Εμιλιάνο Μαρτίνες για την επίθεσή του προς έναν κάμεραμαν, εξέδωσε η ACORD COLOMBIA.

Έχει πάψει να… αποτελεί είδηση, πλέον, η εμπλοκή του Εμιλιάνο Μαρτίνες σε ζητήματα που δεν αφορούν το ποδόσφαιρο και προκαλούν αρνητικά συναισθήματα!

Όπως συνέβη και λίγο μετά την εκτός έδρας ήττα της Αργεντινής από την Κολομβία με 2-1 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026, δηλαδή. Εκεί όπου ο εμφανώς εκνευρισμένος τερματοφύλακας της «αλμπισελέστε»... επιτέθηκε σε έναν κάμεραμαν, ενώ εκείνος προσπάθησε να τον προσεγγίσει για δηλώσεις.

Μάλιστα, η εν λόγω κίνηση -που καταγράφηκε και σε σχετικό βίντεο- προκάλεσε την αντίδραση της Κολομβιανής Ένωσης Δημοσιογράφων, η οποία ζήτησε να μην μείνει ατιμώρητη αυτή η χειρονομία του Μαρτίνες…

«Η ACORD COLOMBIA απορρίπτει κατηγορηματικά την πράξη επιθετικότητας εναντίον ενός εικονολήπτη. Πρόκειται για επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης που δεν αποδέχεται το σωματείο μας. Η ACORD, ως η αθλητική δημοσιογραφική αρχή της χώρας, απαιτεί από την FIFA να επιβάλει μια υποδειγματική τιμωρία κατά του κ. Εμιλιάνο Ντιμπού Μαρτίνες, ο οποίος δεν αποτελεί παράδειγμα για τις νέες γενιές», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x