Γενικά

Αδιανόητα επεισόδια στην Κολομβία: Βγήκαν μαχαίρια στις εξέδρες, απάντησε με δακρυγόνα η αστυνομία!

Τρομερά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Ατλέτικο Νασιονάλ-Τζούνιορ στην Κολομβία, καθώς βγήκαν μαχαίρια στις εξέδρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 30 άτομα και να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι.

Συνεχίζονται τα πολύ σοβαρά και θλιβερά επεισόδια σε ποδοσφαιρικούς αγώνες της Λατινικής Αμερικής. Αυτή τη φορά, επίκεντρο ήταν η αναμέτρηση Ατλέτικο Νασιονάλ-Τζούνιορ στην Κολομβία, η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα λόγω οριστικής διακοπής, με περίπου 30 οπαδούς να τραυματίζονται σοβαρά!

Με τη συμπλήρωση του 60ου λεπτού, ξεκίνησε μία αρχικά μικρή ένταση στις κερκίδες από μερίδα οπαδών και στη συνέχεια η κατάσταση κλιμακώθηκε έντονα με βίαια επεισόδια μεταξύ τους. Ο λόγος ήταν το δεύτερο γκολ της Ατλέτικο Νασιονάλ, με περίπου 300 υποστηρικτές των φιλοξενούμενων να αντιδρούν προκαλώντας το απόλυτο χάος στις εξέδρες.

Το πράγμα χειροτέρεψε ακόμη περισσότερο όταν οι οπαδοί των γηπεδούχων έβγαλαν μαχαίρια, κάτι που οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό περίπου 30 ανθρώπων. Η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε με τη χρήση δακρυγόνων, ενώ στη συνέχεια οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας και το παιχνίδι δεν συνεχίστηκε ποτέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x