Ιταλία

Μάνατζερ Σάρι: «Υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε τον Παναθηναϊκό - Ο κόουτς δεν είναι σε θέση να φύγει από την Ιταλία»

Για την προσέγγιση του Παναθηναϊκού να φέρει τον Μαουρίτσιο Σάρι στην Ελλάδα μίλησε ο ατζέντης του έμπειρου τεχνικού, για τον οποίο εξήγησε ότι δεν είναι σε θέση να αποχωρήσει από την Ιταλία.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό και τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε, προκειμένου να υπογράψει τον Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε ο ατζέντης του πολύπειρου τεχνικού.

Ο Αλεσάντρο Πελεγκρίνι παραχώρησε δηλώσεις στον Αλφρέντο Πεντουλά, ευχαριστώντας το «τριφύλλι», ενώ στάθηκε στη «χρυσή» -όπως τη χαρακτήρισε- προσφορά, όμως, τόνισε ότι ο 65χρονος δεν είναι σε θέση να αποχωρήσει από την Ιταλία.

«Νιώθω υποχρεωμένος να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκού και τους ανθρώπους της ομάδας που έκαναν τα πάντα για να φέρουν τον Μαουρίσιο Σάρι στην Ελλάδα. Μας εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο έγιναν οι διαπραγματεύσεις. Ήρθαν στην Ιταλία, μας γνώρισαν, έκαναν μια "χρυσή" προσφορά που ήταν πολύ σημαντική. Μόνο που αυτή τη στιγμή ο Σάρι βρίσκεται σε μια ιδιαίτερη περίοδο και δεν είναι σε θέση να φύγει από την Ιταλία.

Ο Παναθηναϊκός πίεσε αθόρυβα και αξιοθαύμαστα, επαναλαμβάνοντας σε πολλές περιπτώσεις το όνειρο να δώσει τα ηνία στον Σάρι. Αναγκαστήκαμε να απορρίψουμε την πρόταση για τους λόγους που ανέφερα και ήταν σωστό να τους το τονίσουμε για να προχωρήσουν σε μια άλλη επιλογή. Είμαστε ευγνώμονες κι ελπίζουμε ότι στο μέλλον μπορεί να υπάρξει μια άλλη ευκαιρία καθώς ήταν εξαιρετικοί μαζί μας
», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο ατζέντης του Σάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x