Copa America

Κορυφαίος παίκτης του Κόπα Αμέρικα ο Χάμες Ροντρίγκες!

Ο Χάμες Ροντρίγκες πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη στο Κόπα Αμέρικα. Καλύτερος τερματοφύλακας ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, πρώτος σκόρερ ο Λαουτάρο Μαρτίνες.

Καλύτερος παίκτης στο Κόπα Αμέρικα δεν αναδείχθηκε ούτε ο Λιονέλ Μέσι, ούτε ο Βινίσιους, ούτε κανένας άλλος! Το σπουδαίο βραβείο κέρδισε ο Χάμες Ροντρίγκες, που χάρη στις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την Κολομβία κέρδισε το πολύ τιμητικό αυτό παράσημο, μετά την ήττα της ομάδας του στον τελικό απέναντι στην Αργεντινή.

Ο 33χρονος άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και πλέον της Σάο Πάουλο πέτυχε ένα γκολ και έδωσε έξι ασίστ, επίδοση-ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Σημειώνεται πως δέκα χρόνια πριν ήταν πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ του 2014.



Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα και στο Κόπα Αμέρικα, ενώ ο συμπαίκτης του στην Αργεντινή και χρυσός σκόρερ του τελικού Λαουτάρο Μαρτίνες βραβεύτηκε για τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση, με πέντε. Τέλος η Κολομβία πήρε το βραβείο Fair Play ως πιο «καθαρή» ομάδα του τουρνουά.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x