Stoiximan Super League

Φουλ προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει Ντόρτμουντ

Γέμισε ονόματα το ιατρικό δελτίο στον ΠΑΟΚ, λίγα 24ωρα πριν το ματς με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία, καθώς προστέθηκαν αυτά των Βίτορ, Σάμπο, Ζάιρο και Γκολάσα.

Λύσεις σε… γρίφους καλείται να βρει ο Ιγκόρ Τούντορ ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Ντόρτμουντ για την έκτη αγωνιστική του Europa League, καθώς προέκυψαν προβλήματα με Βίτορ, Σάμπο, Ζάιρο και Γκολάσα.

Ο Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος επέστρεψε την Κυριακή στη δράση (ύστερα από έναν μήνα), χθες αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του στο σημείο του τραυματισμού του. Ο Ισραηλινός μέσος δέχτηκε κλωτσιά στον αχίλλειο τένοντα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο και το βράδυ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Ο Σλοβάκος μέσος δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον λαγονοψοϊτη και την Τρίτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Με πρόβλημα αποχώρησε κι ο Ζάιρο, ο οποίος δέχτηκε ένα χτύπημα πίσω από το γόνατο και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί επίσης αύριο.

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης με τρέξιμο στο γήπεδο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο τη Δευτέρα. Το πλήρες πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο, κυκλοφορία της μπάλας και βασικές αρχές του ποδοσφαίρου.

Ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισαν οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ ,Στέλιος Κίτσιου, Χάρης Χαρίσης, Ρικάρντο Κόστα.

Μπορεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση να μην έχει, ως γνωστόν, βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά ο Κροάτης τεχνικός θέλει να ολοκληρώσει η ομάδα του τις φετινές της ευρωπαϊκές υποχρεώσεις παρουσιάζοντας ένα καλό πρόσωπο την ώρα που έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x