Ελλάδα

«Πρέπει να είναι ηλίθιος κάποιος για να το πιστεύει αυτό»: Απάντησε στις κατηγορίες για το ματς με τους Legends ο Φίγκο!

Ο Λουίς Φίγκο κατηγορήθηκε ότι έβγαλε… κόμπλεξ στο φιλικό των UEFA Stars με τους Legends 2004. Τι απαντάει ο θρύλος του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Αρνητική εντύπωση έκανε σε πολλούς -και όχι άδικα- η συμπεριφορά του Λουίς Φίγκο στο φιλικό των UEFA Stars κόντρα στους Legends 2004. Ο θρύλος των Πορτογάλων ήρθε αντιμέτωπος με την ομάδα, η οποία του στέρησε το τρόπαιο του Euro 2004 και η αλήθεια είναι ότι επέδειξε υπερβάλλοντα ζήλο κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ πανηγύρισε και με το παραπάνω το νικητήριο γκολ.



«Σκύλιασε, πάντα έτσι ήταν, ήταν ο μοναδικός που δεν μας είχε δώσει συγχαρητήρια όταν πήραμε Euro 2004, τον είχε τσούξει που λέμε! Δεν πειράζει όμως, είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής, μια τεράστια προσωπικότητα και το πόσο ήθελε να κερδίσει δείχνει πόσο τεράστιος παίκτης ήταν και πώς μπορείς να καταφέρεις να είσαι πάντα στην κορυφή», τόνισε ο Τάκης Φύσσας μετά το τέλος του αγώνα.



Επίσης, ο άλλοτε άσος των Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ δεν έδωσε πριν τη σέντρα το χέρι του στον ιστορικό αρχηγό της Εθνικής, Θοδωρή Ζαγοράκη.



«Είναι αλήθεια ότι δεν έδωσες το χέρι στον Ζαγοράκη χτες;», τον ρώτησε follower του σε ανάρτηση που έκανε ο Λουίς Φίγκο, ποστάροντας φωτογραφίες από το φιλικό της Πέμπτης.



«Ποιος το είπε αυτό; Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να πιστεύεις ότι σε ένα παιχνίδι για την επέτειο της κατάκτησης του Euro 2004 δεν θα τους χαιρετούσα όλους», απάντησε ο Λουίς Φίγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x