Euro

Με Τσούμπερ η αποστολή της Ελβετίας για το Euro 2024!

Στις 26 επιλογές του Μουράτ Γιακίν για την αποστολή της Ελβετίας για το Euro 2024 βρίσκεται ο Στίβεν Τσούμπερ. Μέσα και ο Λεωνίδας Στεργίου.

Γνωστή έγινε η αποστολή της εθνικής Ελβετίας για το Euro 2024, με τις επιλογές του Μουράτ Γιακίν να παρουσιάζουν έντονο... ελληνικό ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, στην 26άδα βρίσκεται αρχικά ο Στίβεν Τσούμπερ. Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ -που είχε εξαιρετική απόδοση στο πρόσφατο φιλικό της ομάδας του με την Εσθονία, σκοράροντας μάλιστα με «οβίδα»- εξαργύρωσε τη δουλειά που έριξε και τις εμφανίσεις του στην «Ένωση», όχι μόνο με την επιστροφή του στις κλήσεις, αλλά πλέον και με την παρουσία του σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά!

Μια μεγάλη δικαίωση και για τον ίδιο τον 32χρονο άσο, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2022 είχε πάρει τη δύσκολη απόφαση να μην κατέβει με την εθνική του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, προκειμένου να προχωρήσει σε επέμβαση για το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και να μπορεί στη συνέχεια να βοηθήσει την ΑΕΚ (στην πορεία της προς το νταμπλ). Παρόλα αυτά, πάντα ήλπιζε να επιστρέψει στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, κάτι που κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο.

Υπενθυμίζεται, δε, ότι θα συνιστά τον 3ο παίκτη των «κιτρινόμαυρων» που θα δώσει το «παρών» στο ερχόμενο Euro, μετά τους Ντομαγκόι Βίντα και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με τις Κροατία και Σερβία, αντίστοιχα, ενώ μένει να φανεί εάν θα συμβεί το ίδιο και με τον Νταμιάν Σιμάνσκι, ο οποίος βρίσκεται στην προεπιλογή της Πολωνίας. Αντίθετα, εντέλει δεν θα είναι στις τελικές κλήσεις της Αυστρίας ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Επίσης, στην αποστολή της Ελβετίας θα είναι και ο ομογενής στόπερ της Στουτγκάρδης, Λεωνίδας Στεργίου, ενώ συνεχίζουν σημαντικά ονόματα όπως οι Γκράνιτ Τσάκα, Μανουέλ Ακάντζι, Γιαν Ζόμερ, Γκρέγκορ Κόμπελ αλλά και Σερντάν Σακίρι!

Η αποστολή της Ελβετίας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x