Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Ηγετική η παρουσία του Ροντινέι στον Ολυμπιακό»

Όλα τα δεδομένα γύρω από την ανανέωση του Ολυμπιακού με τον Ροντινέι ανέλυσε ο Γιώργος Τσανάκας, κάνοντας λόγο για μια ηγετική παρουσία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Με αφορμή την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του Ροντινέι από τον Ολυμπιακό ως το 2027, ο Γιώργος Τσανάκας -μιλώντας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM- στάθηκε στην ηγετική παρουσία του Βραζιλιάνου εντός και εκτός αποδυτηρίων.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών χαρακτήρισε τον «Ρόντι» ως έναν εξαιρετικό συμπαίκτη και χαρακτήρα, ο οποίος είναι αγαπητός απ’ όλους και έχει τη δική του σημαντική συμβολή εντός των αποδυτηρίων. Ανέφερε δε πως είναι ιδιαίτερα επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας, στον οποίο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στηρίζει πολλά. Μάλιστα, είπε πως ο Ροντινέι είναι ένας ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες προ εβδομάδων πρόταση της Ιντερνασιονάλ.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Τσανάκας τόνισε πως ο Μασούρας είναι νοκ-άουτ για το ματς στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη, ενώ στην τελευταία προπόνηση θα κριθεί η συμμετοχή του Ρέτσου στην αποστολή.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πρόσληψη της Εύης Κουτσαυτάκης στον ρόλο της διευθύνουσας συμβούλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x