Euro

Θα πάει ...μακριά η βαλίτσα

Από πότε έχουν να χάσουν οι Ολλανδοί σε φάση ομίλων; Τι δείχνει το παρελθόν για την πορεία των οράνιε; Ποια είναι η προϊστορία των δύο ομάδων; Τι ρεκόρ κυνηγούν οι Αυστραλοί; Οι απαντήσεις εντός.

Η αναμέτρηση της Ολλανδίας με την Αυστραλία στις 19:00, ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δείτε τι δείχνουν οι αριθμοί για τις δύο ομάδες.

-Τα ημιτελικά είναι ο …μίνιμουμ στόχος της Ολλανδίας. Εκεί φτάνει όποτε πετυχαίνει περισσότερα από τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι. Έχει ξαναγίνει το 1974, το 1978 και το 1998. Λέτε η πρεμιέρα με την Ισπανία (5-1) να ‘ναι το σημάδι; Φαίνεται πως ...θα πάει μακριά η βαλίτσα.

-Για την τελευταία ήττα των Ολλανδών σε φάση ομίλων θα πρέπει να ανατρέξει κανείς στη διοργάνωση του 1994 (25/6). Τότε ήταν το Βέλγιο που νίκησε τους «οράνιε». Έκτοτε είναι για έντεκα αγώνες αήττητοι, με τέσσερις διαδοχικές νίκες.

-Θετική για την Αυστραλία η προϊστορία των αναμετρήσεων. Τρία μόλις ματς, αλλά αήττητη. Έχει πάρει μία νίκη, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Όχι κι άσχημα.

-Ο Τιμ Κέιχιλ μείωσε για την Αυστραλία στην ήττα από τη Χιλή με σκορ 3-1. Είναι ο πρώτος σκόρερ των «καγκουρό» σε Μουντιάλ, έχοντας πετύχει τα τέσσερα από τα εννέα τέρματά τους. Έχει και μία ασίστ.

-Με επτά συμμετοχές, ο Κέιχιλ και ο Μαρκ Μπρεσιάνο ετοιμάζονται να πιάσουν και εν συνεχεία να προσπεράσουν σε συμμετοχή (σε τελική φάση) τους Τζέισον Κούλινα, Λούκας Νιλ και Σκοτ Τσίπερφιλντ που έχουν οκτώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x