Euro

Με τεσσάρα και φουλ ψυχολογία στο Euro η Σλοβακία - Πλήγωσε με τριάρα τον Γιόβετιτς η Γεωργία

Σλοβακία και Γεωργία έδειξαν σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Euro, νικώντας Ουαλία (4-0) και Μαυροβούνιο (1-3), αντίστοιχα, στα τελευταία τους φιλικά προετοιμασίας.

Σούπερ Σλοβακία, έδειξε πανέτοιμη για το Εuro! Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα ήταν εξαιρετική και φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Ουαλία, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0 στο τελευταίο της φιλικό προετοιμασίας.

Ο Κούτσκα στο φινάλε του πρώτου μέρους (45’) άνοιξε το σκορ για τη Σλοβακία, με τον Μπόζενικ στο 56’ να γράφει το 2-0 και ο Αμπάντου με αυτογκόλ να δίνει αέρα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους στο 60’. Ο Μπένες στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 απέναντι στην Ουαλία.

Στο άλλο φιλικό που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Γεωργία εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά ζητήματα του Μαυροβούνιο και επικράτησε με 3-1. Μπόλικη ουσία από το σύνολο του Σανιόλ που προηγήθηκε στην πρώτη της φάση με τον Κιτεϊσβίλι στο 10’, ενώ ο Κβαρατσκέλια σέρβιρε το 2-0 στο 33ο λεπτό στον Μικαουτάτζε, με το σκορ να μένει ως το φινάλε του πρώτου μέρους.

Η είσοδος του Γιόβετιτς άλλαξε την εικόνα του Μαυροβουνίου, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να σκοράρει με άψογο πλασέ και να μειώνει σε 2-1 στο 66’, αλλά παρά την πίεσή τους οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν δεύτερο γκολ. Ίσα που το πλήρωσαν κιόλας, αφού ανέβηκαν ψηλά στο γήπεδο και ο Ζιβζιβάτζε στο 84ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x