Euro

Ντέμης: «H Eθνική δικαιούται την αγάπη και στήριξή μας, όχι τον θυμό και την απογοήτευσή μας»

Με ένα ποστάρισμα στα social media ο Ντέμης Νικολαϊδης, τόνισε μετά την ήττα της Εθνικής μας από την Ολλανδία, ότι η Ελλάδα χρειάζεται αγάπη και στήριξη αντί θυμού και απογοήτευσης.

Αντίθετος με την κριτική που ασκείται στους παίκτες της Εθνικής ομάδας και τον Γκουστάβο Πογιέτ, μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα 3-0 από την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν για τα προκριματικά του Euro 2024, είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Ο βετεράνος επιθετικός και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, με ένα ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, τόνισε ότι η «γαλανόλευκη» είχε για πρώτη φορά κακή παρουσία επί των ημερών του Γκουστάβο Πογιέτ, στηρίζοντας παράλληλα τον Ουρουγουανό τεχνικό και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ υπενθύμισε ότι αυτή η ομάδα δικαιούται την αγάπη και τη στήριξη του κοινού αντί, θυμού και απογοήτευσης.


Αναλυτικά:

«Αν εκλάβετε αυτή μου την τοποθέτηση ως στήριξη της Εθνικής, ναι τέτοια είναι. Η ανάγκη μου προήλθε μιλώντας το πρωί με τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, λέγοντας πόσο ωραία έχουμε περάσει στα 10 παιχνίδια που έχουμε κάνει μαζί. Έξι στο Nations league, 5 νίκες και μία ήττα στο αδιάφορο παιχνίδι με την Κύπρο και για τα προκριματικά του euro 2024, 2 νίκες, 2 ήττες από την Γαλλία (no2 στην παγκόσμια κατάταξη) και την Ολλανδία (no7 στην παγκόσμια κατάταξη). Η τελευταία μας ήττα με την Ολλανδία είναι ουσιαστικά η μόνη μας κακή εμφάνιση. Ήθελα να μας τα υπενθυμίσω όλα αυτά και να πω ότι αυτή η ομάδα δικαιούται την αγάπη και την στήριξή και όχι τον θυμό και την απογοήτευσή μας.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x