Euro

Ντέμης για Εθνική: «Μια κακή εμφάνιση στα δέκα τελευταία ματς - Ας μην υπάρχουν υπερβολές»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε το ματς της Ελλάδας εκτός έδρας με την Ολλανδία και την ήττα με 3-0 της Εθνικής στο «Philips Stadion».

Την ήττα της Εθνικής από την Ολλανδία με 3-0 στο «Philips Stadion» σχολίασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM μιλώντας με τον Βάιο Τσούτσικα ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Ο Ντέμης ανέφερε πως ήταν μια κακή εμφάνιση στα δέκα τελευταία ματς και δεν χρειάζεται να υπάρχουν υπερβολές. Την ίδια ώρα, τόνισε πως πρέπει να αφήσουμε πίσω το παιχνίδι με τους «οράνιε», αλλά και να μην μπερδεύουμε τις κλήσεις με την απόδοση της «γαλανόλευκης», αφού είναι κάτι το τελείως διαφορετικό.

«Δεν πρέπει να μείνει κάτι εκτός από πράγματα που πρέπει να κοιτάξει ο προπονητής και οι παίκτες. Ήταν μια κακή παρένθεση, δεν μας έχει συνηθίσει αυτή η ομάδα σε τέτοια. Δεν μας βγήκε τίποτα, δεν είχαμε παίκτες σε καλή μέρα και στον αντίποδα οι Ολλανδοί που δεν ήταν σε καλό φεγγάρι μέχρι τότε είχαν αρκετούς παίκτες σε καλή μέρα. Έγινε μια ήττα, δεν χάθηκε κάτι. Δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα να κερδίσουμε την Ολλανδία. Έγινε μια κακή εμφάνιση στα δέκα τελευταία ματς της Εθνικής ομάδας. Να το ξεχάσουμε και να πάμε για τη νίκη την Κυριακή», είπε αρχικά για το ματς με Ολλανδία.

«Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται, μια καλή ομάδα. Έπρεπε να μείνουμε στην καλή εμφάνιση με τη Γαλλία, αλλά ως εκεί. Χάσαμε από το νούμερο 7 του κόσμου, ας μην υπάρχουν υπερβολές. Ας μην μπερδεύουμε τις κλήσεις με την απόδοση της Εθνικής ομάδας, είναι άλλη κουβέντα το καθ’ ένα», συνέχισε.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν ήταν ψυχολογικό το θέμα της Εθνικής, αλλά υστέρησε τακτικά, ενώ αποθέωσε τον Σίμονς της Ολλανδίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x