Euro

Επικό γλέντι σε Νάγκελσμαν: «Αν φέρει ισοπαλία η Γερμανία, θα σε αντικαταστήσει ο Τούχελ»

Δύο Γερμανοί κωμικοί έσπασαν πλάκα με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος αντιμετώπισε με χιούμορ τις... παλαβομάρες που άκουσε!

Η Γερμανία ετοιμάζεται για το Euro που διοργανώνει η ίδια, με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν να θέλει να ξεχαστεί η αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τα «πάντσερ» έχουν εντείνει την προετοιμασία τους και προέρχονται από τη δύσκολη φιλική νίκη επί της Εθνικής μας, με τον Γερμανό ομοσπονδιακό τεχνικό να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να συνομιλήσει με τους κωμικούς Λουτζ Φαν Ντερ Χορστ και Φάμπιαν Κέστερ.

Φυσικά, οι δύο παρουσιαστές από τη σατιρική εκπομπή Heute Show δεν είχαν πρόθεση να αφήσουν τον Νάγκελσμαν να τη βγάλει στο... χαλαρό και εμφανίστηκαν με γκρι φούτερ, τα οποία περιλάμβαναν μία χήνα και την έκφραση «πέταξε πάνω από την κορυφή» - σατιρίζοντας τον Χάνσι Φλικ, που είχε προσπαθήσει να εμψυχώσει τους Γερμανούς διεθνείς στο Κατάρ με βίντεο με γκρι χήνες...

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τον νεαρό τεχνικό λοιπόν, πρώτα υπήρξε... καρφί για την περσινή αντικατάστασή του από τον Τόμας Τούχελ με την ατάκα «δεν θέλω να σου βάλω πίεση, αλλά μία ισοπαλία και θα αντικατασταθείς από τον Τούχελ στη μέση του τουρνουά».

Ο Νάγκελσμαν υποδέχτηκε με χιούμορ το εν λόγω σχόλιο, με τους δύο κωμικούς να συνεχίζουν ρωτώντας «πώς σου φαίνεται να μιλάς με δύο κλόουν που δεν έχουν ιδέα από μπάλα; Είναι κάτι νέο για σένα ή το συνήθισες με τον Ούλι Χένες»;

Και πάλι, ωστόσο, ο Γερμανός δεν έδειξε να... μασάει, εξηγώντας πως «έχω δει την εκπομπή σας και ήμουν προετοιμασμένος».

Nagelsmann getting reminded of his dark past by a German satire show
byu/thatsexypotato- insoccer

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x