Euro

Έμπαινε στη φάση των νοκ άουτ για... πλάκα: Μια ενδεκάδα Άγγλων που δεν θα πάει στο Euro!

Αρκετοί είναι οι μεγάλοι παίκτες από την εθνική Αγγλίας που δεν καλέστηκαν στο Euro, που θα μπορούσαν μάλιστα να φτιάξουν μια ενδεκάδα και να πάνε καλά στη διοργάνωση.

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρώτου Euro της ιστορίας της θα ταξιδέψει στη Γερμανία η εθνική Αγγλίας, η οποία μάλιστα θέλει να πάρει και ρεβάνς από τον χαμένο τελικό στο τελευταίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έχει κάνει -ξανά- ανταγωνιστικά τα «τρία λιοντάρια» στα μεγάλα τουρνουά, όμως, θέλει να κατακτήσει και μια μεγάλη κούπα.

Στις κλήσεις του, ωστόσο, για το Euro υπάρχουν και κάποιες ηχηρές απουσίες, οι οποίες μάλιστα είναι αρκετές και θα μπορούν να φτιάξουν μια ενδεκάδα, που θα συμμετείχε στη διοργάνωση και θα έχει καλές πιθανότητες να βρίσκεται στα νοκ άουτ.

Από τον Πόουπ, τον Μπεν Γουάιτ και τον Μαγκουάιρ στην άμυνα, στους Γκρίλις, Μάουντ και Ράσφορντ στην επίθεση, ο 53χρονος τεχνικός δεν μπόρεσε να τους καλέσεις όλους, δείγμα του τεράστιου ταλέντου που έχει αυτή η φουρνιά παικτών της Αγγλίας.

Η ενδεκάδα της Αγγλίας που δεν δέχτηκε κλήση στο Euro: Πόουπ - Γουάιτ, Μαγκουάιρ, Μπράνθγουεϊτ, Τσίλγουελ - Σάντσο, Μάντισον, Μάουντ, Γκρίλις - Σολάνκε, Ράσφορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x