Euro

Έρικσεν: «Aυτή τη φορά η ιστορία μου στο Euro ήταν διαφορετική»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Κρίστιαν Έρικσεν μετά το γκολ που πέτυχε στο 1-1 με τη Σλοβενία και επισφράγισε την επιστροφή του σε Euro μετά την ανακοπή που υπέστη.

Μια από τις ομορφότερες ιστορίες γράφτηκε στην τρίτη ημέρα του Euro 2024.

O Kρίστιαν Έρικσεν, 1100 ημέρες ακριβώς μετά την ανακοπή που υπέστη στο ματς με τη Φινλανδία για την προηγούμενη διοργάνωση, κατάφερε να σκοράρει το πρώτο γκολ της Δανίας στα γήπεδα της Γερμανίας στο τελικό 1-1 με τη Σλοβενία.

Ο Δανός άσος, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς δήλωσε χαρούμενος για το γκολ του και υπογράμμισε ότι αυτή τη φορά η... ιστορία «γράφτηκε» διαφορετικά.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

«Αυτή τη φορά η ιστορία μου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήταν διαφορετική. Ευτυχώς έχουν περάσει πάρα πολλά παιχνίδια από τότε που είχα υποστεί την καρδιακή προσβολή στο γήπεδο. Σήμερα αισθανόμουν αυτοπεποίθηση και ήμουν απλά χαρούμενος που έπαιξα, που ήμουν στον αγωνιστικό χώρο.

Το να σκοράρεις σε τελική φάση Euro είναι πάντα ξεχωριστό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το γκολ που πέτυχα, δεν είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου πέρα από το ποδόσφαιρο. Ήμουν ευτυχισμένος που βοήθησα την ομάδα».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x