Stoiximan Super League

Ροντινέι: «Ζω ένα όνειρο - Η οικογένειά μου έχει αγαπήσει την Ελλάδα»

Δείτε τις δηλώσεις του Ροντινέι μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ροντινέι ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2027, με τον Βραζιλιάνο μπακ να κάνει δηλώσεις στην κάμερα των Πειραιωτών και να εκφράζει την ικανοποίησή του για την επέκταση της συνεργασίας του με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δόξα τω Θεώ κατάφερα να πραγματοποιήσω ακόμα ένα όνειρο, να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με αυτόν τον μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο, τον Ολυμπιακό.

Ζω εδώ ένα όνειρο που είχα από τότε που ήμουν παιδί, να παίξω στην Ευρώπη. Είναι κάτι που κατέκτησα στη ζωή μου, στη ζωή της οικογένειάς μου και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ένιωσα την αγάπη των φιλάθλων για εμένα.

Ό,τι κι αν ζω εδώ καθημερινά, σε αυτόν τον σύλλογο, με κάνει 100% ευτυχισμένο. Στην Ελλάδα και στην Αθήνα, ένα μέρος που έχει αγαπήσει η οικογένειά μου.

Σήμερα λοιπόν είναι μια μέρα που θα τη θυμάμαι, μια όμορφη μέρα που πραγματοποιείται ακόμη ένα όνειρό μου, να συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού για κάποια χρόνια ακόμα.

Έτσι, όλοι μαζί με τους φιλάθλους να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη αλλά και εκτός έδρας, κυνηγώντας νέες κατακτήσεις γι’ αυτόν τον σύλλογο.

Στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους φιλάθλους και τους ευχαριστώ για την αγάπη που έχουν όλοι τους για μένα.

Ας συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο με νίκες. Πάμε Ολυμπιακάρα!»


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x