Euro 2024

Ατυχία για Τσούμπερ και αγωνία στην ΑΕΚ: Αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό της Ελβετίας λόγω μυϊκού ο 32χρονος άσος!

Αναγκαστική αλλαγή έγινε στο φιλικό της Ελβετίας με την Αυστρία ο Στίβεν Τσούμπερ, με τους συμπατριώτες του να κάνουν λόγο για μυϊκό τραυματισμό.

Άτυχη στιγμή για τον Στίβεν Τσούμπερ και αγωνία σε ΑΕΚ!

Ο 32χρονος άσος αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στο 42' της φιλικής αναμέτρησης της Ελβετίας με την Αυστρία. Μάλιστα, όπως γράφουν στην πατρίδα του πρόκειται για μυϊκό πρόβλημα, μιας και δεν φάνηκε να δέχεται κάποιo μακράρισμα που να του επέφερε αυτόν τον τραυματισμό.

Μια πολύ άτυχη στιγμή για τον Ελβετό άσο, ο οποίος ξεκίνησε βασικός για δεύτερο σερί φιλικό με την εθνική του -μάλιστα στο πρώτο είχε σκοράρει με «οβίδα»- και όλα έδειχναν ότι όχι απλά θα βρίσκεται στο ερχόμενο Euro αλλά και πώς θα είχε και σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια, ακόμη σαφείς εκτιμήσεις δεν μπορούν να γίνουν και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι οποίες και θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Νεότερα που φυσικά περιμένουν και στην «Ένωση».

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσούμπερ βρισκόταν στην τελική αποστολή της Ελβετίας. Βεβαίως, στο απευκταίο σενάριο που δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών», τότε η εθνική του μπορεί να προβεί σε αντικατάστασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x