Euro

Βασικοί οι Ελίασον, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς στον… ελληνικό εμφύλιο – Στο αρχικό σχήμα της Ελβετίας εκ νέου ο Τσούμπερ

Βασικοί στη φιλική αναμέτρηση Σουηδία-Σερβία ξεκινούν οι Ελίασον, Μλαντένοβιτς και Ζίβκοβιτς, όπως και ο Τσούμπερ στο Ελβετία-Αυστρία.

Συνεχίζουν τις παρουσίες τους στα αρχικά σχήματα των εθνικών τους ομάδων οι «εκπρόσωποι» των ελληνικών ομάδων!

Καταρχάς, στη φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Σουηδία και Σερβία (8/6, 19:00), ξεκινούν βασικοί τρεις «Έλληνες», ενώ άλλοι δύο είναι στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων βρίσκεται ο Νίκλας Ελίασον, αγωνιζόμενος ως δεξί εξτρέμ σε 4-3-3. Μάλιστα, ο άσος της ΑΕΚ ξεκινά βασικός για δεύτερο σερί παιχνίδι, μετά το προ ημερών εξαιρετικό ντεμπούτο του κόντρα στη Δανία. Από πλευράς φιλοξενούμενων αρχίζουν οι Φίλιπ Μλαντένοβιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τους παίκτες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα, να τοποθετούνται στα δύο άκρα της πεντάδας στο 3-5-2. Στον πάγκο, δε, θα είναι και ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς των «πρασίνων» και o Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της «Ένωσης».

Επίσης, την ίδια ώρα είναι και το φιλικό της Ελβετίας με την Αυστρία, με τον Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ να ξεκινά εκ νέου βασικός, αγωνιζόμενος στη δυάδα πίσω από τον επιθετικό σε σύστημα 3-4-2-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x