Euro 2024

Προπονητής Σλοβακίας: «Δεν μου άρεσε η διαιτησία - Έκαναν καθυστερήσεις οι Άγγλοι, μας φοβούνταν»

Ο προπονητής της Σλοβακίας, Φραντσέσκο Καλτσόνα, ήταν έξαλλος μετά τον αποκλεισμό από την Αγγλία στην παράταση.

Για διαφορετικά κριτήρια και καθυστερήσεις κατηγόρησε ο προπονητής της Σλοβακίας, Φραντσέσκο Καλτσόνα, τη διαιτησία και την… Αγγλία αντίστοιχα μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του στην παράταση με 2-1 στους «16» του Euro 2024.

«Οι παίκτες μου πάλεψαν σκληρά και έκαναν ό,τι τους ζήτησα κατά γράμμα. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε περισσότερο χώρο στην Αγγλία, αλλά αυτό ήταν κάτι αναμενόμενο από μια ομάδα τέτοιου επιπέδου. Είχαμε τις ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια με τους χώρους που δώσαμε ανάμεσα στις γραμμές δώσαμε την ευκαιρία στον Μπέλιγχαμ να ισοφαρίσει», τόνισε ο Ιταλός προπονητής και πρόσθεσε:

«Στην παράταση μετά το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε τούς κλείσαμε στα καρέ τους και έκαναν καθυστερήσεις. Φάνηκε η Αγγλία να μας φοβάται και πιστεύω πως εμείς αξίζαμε να προκριθούμε. Το ένα λεπτό έξτρα χρόνου με τόσες καθυστερήσεις που έκαναν δεν ήταν αρκετό. Δεν μου άρεσε καθόλου η διαιτησία, αλλά σίγουρα δεν ήταν αυτός ο λόγος που χάσαμε. Πάντως είμαι περήφανος για την ομάδα μου, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση και πιστεύω πως όλοι οι Σλοβάκοι μπορούν να νιώθουν γεμάτοι από την προσπάθειά μας σε αυτό το Euro».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x