Euro

Ο Φερνάντο Σάντος ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται από τον πάγκο της εθνικής Πολωνίας!

Καμία πρόσθεση να παραιτηθεί από τον πάγκο της εθνικής Πολωνίας δεν έχει ο Φερνάντο Σάντος παρά την έντονη κριτική που δέχεται, όπως δήλωσε αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από την Αλβανία.

«Στο μάτι του κυκλώνα» έχει βρεθεί ο Φερνάντο Σάντος, αμέσως μετά την ήττα της εθνικής Πολωνίας με 2-0 από την Αλβανία, για τα προκριματικά του Euro 2024, βρισκόμενη, πια, στην τέταρτη θέση του πέμπτου ομίλου.

Τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν πως η παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο των «Λευκών Αετών» είναι δύσκολη υπόθεση, την ίδια ώρα που ο πρώην προπονητής της εθνικής Ελλάδας, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για ενδεχόμενη παραίτηση.

Αυτό το ενδεχόμενο ο Φερνάντο Σάντος το απέκλεισε, λέγοντας πως τον τελευταίο λόγο για αυτό το θέμα έχει ο πρόεδρος της πολωνικής ομοσπονδίας.

«Δεν παραιτούμαι. Ούτε σήμερα ούτε αύριο. Για αυτό το θέμα αρμόδιος είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Αν αποφασίσει ότι δεν έχει νόημα η συνέχιση της συνεργασίας μας, θα μιλήσουμε για αυτό, ώστε να βρούμε κάποια λύση», είπε ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία το 2016.

Επιμέλεια: Θοδωρής Δημόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x