Euro

«Πολύ κοντά σε συμφωνία για κοινή συναινέσει διαζύγιο Φερνάντο Σάντος και εθνική Πολωνίας»

Πολύ κοντά σε συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους βρίσκονται ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας και Φερνάντο Σάντος, σύμφωνα με πολωνικό Μέσο.

Επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της εθνικής Πολωνίας μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να αποτελέσει ο Φερνάντο Σάντος, όπως αποκάλυψε το πολωνικό Μέσο, «meczyki».

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό, έτσι ώστε να λύσουν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους, αφού απομένουν μόνο λεπτομέρειες για να έρθει οριστικά το διαζύγιο.

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της πολωνικής Ομοσπονδίας, χωρίς ωστόσο βγαίνει κάποια είδηση, ενώ οι δύο πλευρές θα συναντηθούν ξανά μέσα στην εβδομάδα.



Η εθνική Πολωνίας βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου της για τα προκριματικά του EURO 2024, 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Αλβανία και 2 μακριά από Τσεχία (έχει δώσει και ένα παιχνίδι λιγότερο) και Μολδαβία, ενώ σε περίπτωση που δεν καταφέρει να τερματίσει στις δύο πρώτες θέσεις, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την παρουσία της στο EURO 2024 μέσω των playoffs του Nations League. Στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές των προκριματικών θα αντιμετωπίσει Νησιά Φερόε (εκτός), Μολδαβία (εντός) και Τσεχία (εντός).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x