Euro

Άρωμα... Βραζιλίας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τη Sportday επέλεξε το κανάλι της Βραζιλίας, Globo TV για να ενημερωθεί για την πορεία της Εθνικής μέχρι το Μουντιάλ και να ανακαλύψει την ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα.

Τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και την Sportday επέλεξε το κανάλι της Βραζιλίας, Globo TV προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της Εθνικής μέχρι το Μουντιάλ και να ανακαλύψει την ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα.

Τρεις βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι από το τηλεοπτικό δίκτυο Globo TV ταξίδεψαν στην Αθήνα, επιλέγοντας την Ελλάδα ως την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θα παρουσιάσουν εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί το επόμενο διάστημα.

Ο Ράφαελ Ρεζέντε, ο Έντγκαρ Αλενκάρ και ο Φρεντερίκο Τσιμέλι συνομίλησαν με τον Γιώργο Χελάκη για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ, συγκεντρώνοντας πληροφορίες για την κατάσταση των Ελλήνων διεθνών, αλλά και το πόσο έντονα ζουν οι φίλαθλοι το ποδόσφαιρο στη χώρα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπαν στην κάμερα της Web TV οι δημοσιογράφοι της Globo TV για την προετοιμασία της διοργανώτριας Βραζιλίας, την Εθνική τους και την ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x