Αγγλία

Ο Ασλεϊ Κόουλ βοηθός του Κάρσλεϊ στην εθνική Αγγλίας, ντεμπούτο με Ελλάδα

Βοηθό του Λι Κάρσλεϊ στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας θα είναι ο Άσλεϊ Κόουλ.

Ένας θρύλος της εθνικής Αγγλίας θα πλαισιώσει τον Λι Κάρσλεϊ ως βοηθός στην εθνική Αγγλίας και μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο στις 10 Οκτωβρίου απέναντι στην Ελλάδα.

Ο παλιός άσος της Άρσεναλ και της Τσέλσι, με 107 εμφανίσεις με το εθνόσημο από το 2001 ως το 2014, αποχώρησε από το τεχνικό τιμ της Μπέρμιγχαμ και συμφώνησε με την ομοσπονδία να ενταχθεί στο επιτελείο του Κάρσλεϊ στα «τρία λιοντάρια». Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στην U21 της Αγγλίας.

Τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Κάρσλεϊ έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μετά τις δύο νίκες στα δύο πρώτα ματς του Nations League με Ιρλανδία (2-0 εκτός) και Φινλανδία (2-0 εντός). Έτσι εάν ο 50χρονος τεχνικός συνεχίσει να δείχνει την ίδια αποτελεσματική εικόνα στο γήπεδο, δεν αποκλείεται να παραμείνει στον πάγκο και στα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026, που θα ξεκινήσουν το Μάρτιο του 2025. Την ίδια ώρα στην FA βεβαίως εξακολουθούν να εξετάζουν και προπονητές «πρώτης γραμμής», έχοντας στη λίστα τους τα ονόματα των Γκρέιαμ Πότερ, Φρανκ Λάμπαρντ και Έντι Χάου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x