Euro

Τούρμπο με δύο ασίστ ο Μλαντένοβιτς, καυτός ο Μίτροβιτς και η Σερβία βλέπει Euro!

Με τον Μίτροβιτς να πετυχαίνει χατ-τρικ σε 22 λεπτά και τον Μλαντένοβιτς να έχει δύο ασίστ, η Σερβία πέρασε… αέρα από τη Λιθουανία (1-3) και βλέπει πρόκριση στο Euro 2024.

Πέρασε αέρα από τη Λιθουανία και… φορτσάρει για Εuro η Σερβία! Με τον Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού να έχει δύο ασίστ πάρε-βάλε και τον Μίτροβιτς να πετυχαίνει χατ-τρικ σε 22 λεπτά, η ομάδα του Στοΐκοβιτς επικράτησε 3-1 της «λιέτουβα» εκτός έδρας και ανέβηκε στη 2η θέση του 7ου ομίλου.

Στους 10 βαθμούς όσους και η πρωτοπόρος Ουγγαρία η Σερβία, αλλά υστερεί αυτή τη στιγμή στην ισοβαθμία, ενώ ακολουθεί το Μαυροβούνιο με 8 σε μια μεγάλη μάχη για δύο εισιτήρια που οδηγούν στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.





Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:
7ος όμιλος: Λιθουανία-Σερβία 1-3

Tα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής (10/09):
Μαυροβούνιο-Βουλγαρία 2-1
(45’ Σάβιτς, 90’+6’ Γιόβετιτς – 79’ Μπορούκοφ)

Λιθουανία-Σερβία 1-3
(45’ Παουλάουσκας – 21’, 32’, 43’ Μίτροβιτς)


Στα αμιγώς αγωνιστικά, η Σερβία έστησε πάρτι μέσα στη Λιθουανία. Οι Σέρβοι έπιασαν τρομερή απόδοση και είδαν τους Μλαντένοβιτς-Μίτροβιτς να βρίσκονται με... κλειστά τα μάτια. Πρώτα, ο μπακ του Παναθηναϊκού που έπαιζε όλη την πλευρά έκανε καλοζυγισμένη σέντρα και ο φορ της Αλ Χιλάλ με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 21', ενώ έντεκα λεπτά αργότερα σε φάση... καρμπόν, έγινε το 2-0. Μπαλιά-τρύπα του Τάντιτς, ο Μλαντένοβιτς μέσα στην περιοχή σε ρόλο εξτρέμ έκανε γλυκιά σέντρα και ο Μίτροβιτς δεν δυσκολεύτηκε να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Σερβία δεν φρέναρε και ο Μίτροβιτς, αυτή τη φορά από ασίστ του Τάντιτς, έγραψε το 3-0 στο 43', με τη Λιθουανία δύο λεπτά αργότερα να μειώνει με τον Παουλάουσκας να μειώνει στο 3-1 του ημιχρόνου.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στο δεύτερο μέρος, με τη Σερβία να κάνει διαχείριση του παιχνιδιού και του υπέρ της σκορ, ενώ η Λιθουανία δυσκολευόταν να βγάλει καθαρές φάσεις για να μειώσει και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Με το 3-1 να παραμένει ως το φινάλε του αγώνα, η Σερβία να επιστρέφει στα τρίποντα και να μπαίνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x