Ελλάδα

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Γιοβάνοβιτς

Το μεσημέρι σε μεγάλο ξενοδοχείο των Αθηνών παρουσιάζει η Ομοσπονδία τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με στόχο την επιστροφή της Εθνικής στις μεγάλες διοργανώσεις.

Την πρόσληψη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΟ, η οποία θα παρουσιάσει το μεσημέρι (στις 12:00) επίσημα τον νέο τεχνικό της «γαλανόλευκης».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήρθε μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, η οποία ενέκρινε την πρόσληψη του Σέρβου προπονητή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Στο πλευρό του ομοσπονδιακού προπονητή θα είναι ο Δημήτρης Δανιηλίδης (βοηθός και γυμναστής), οι Πέντραγκ Έρακ, Νίκος Κολομπούρδας (βοηθοί προπονητή), Φάνης Κατεργιαννάκης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Δημήτρης Μπρούσαλης (αναλυτής).

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Τοροσίδης και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αναλαμβάνουν χρέη επικεφαλής της Εθνικής και γενικού αρχηγού, αντίστοιχα, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή όλων των εθνικών ομάδων.

Τέλος, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δώσει τα δύο ματς με Φινλανδία (7/9) και Ιρλανδία (13/10) στο Καραϊσκάκη, ενώ το παιχνίδι με την Αγγλία (14/11) θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x