Γερμανία

Χάνει Παλάσιος για… καιρό η Λεβερκούζεν

Μεγάλο πλήγμα για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία θα στερηθεί για τις επόμενες εβδομάδες τον Εζέκιελ Παλάσιος, που αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τη Χέρτα Βερολίνου.

Δεν έφτανε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν η απώλεια δύο βαθμών απέναντι στη Χέρτα, μετά το χθεσινό μεταξύ τους 2-2 στο Βερολίνο, ήρθε και αυτή του Εζέκιελ Παλάσιος να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα για τις «ασπιρίνες»…

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μέσος έγινε αναγκαστικά αλλαγή στο 41, δίνοντας τη θέση του στον Τσαρλς Αράνγκις και όπως ανακοίνωσε σήμερα η Μπάγερ έχει τραυματιστεί στον αριστερό του τένοντα. Πράγμα που σημαίνει ότι ο Παλάσιος θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα!

Η γερμανική ομάδα παίζει πρώτα χρονικά με την Ατλέτικο Μαδρίτης, για να ακολουθήσει η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Βέρντερ Βρέμης. Με τον 23χρονο άσο να χάνει εκτός αυτών και τους αγώνες της εθνικής του ομάδας κόντρα σε Ονδούρα και Τζαμάικα.

Ο Παλάσιος ήταν βασικός και αναντικατάστατος στα πλάνα του Γκεράρντο Σοεάνε, μετρώντας έξι συμμετοχές, τις πέντε ως βασικός, με τη φανέλα της Λεβερκούζεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x