Βέλγιο

Τρίποντο ανάσα για την Σταντάρ – Επιστρέφει στην κανονικότητα η Γκενκ

Νίκη μετά από καιρό πανηγύρισε η Σταντάρ Λιέγης επί της Σαρλερουά (2-1). Αν και η δυσκολεύτηκε η Γκενκ δεν την… πάτησε απέναντι στην Σεντ Τρούιντεν (3-2).

Ολοκληρώθηκε η 11η αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος με την Γκενκ να επανέρχεται στα θετικά αποτελέσματα κερδίζοντας με 3-2 την Σεντ Τρούιντεν, μετά την απρόσμενη ήττα από την Κορτάικ την προηγούμενη αγωνιστική (2-1). Μετά από τρεις ανεπιτυχείς προσπάθειες η Σταντάρ Λιέγης πανηγύρισε ξανά νίκη, «λυγίζοντας» την Σαρλερουά με 2-1.

Πολύ κακό ξεκίνημα για την Σεντ Τρούιντεν που έμεινε με 10 από το 15ο λεπτό μετά την κόκκινη του Τανιγκούτσι. Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύτηκε η Γκενκ και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Αροκοντάρε (18’) και Στέουκερς (31’) βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν απάντηση με τον Μπερτατσίνι στο 34’ μειώνοντας σε 2-1, όμως στα τελευταία δευτερόλεπτα του ημιχρόνου ο Ελ Ουαχντί επανέφερε την διαφορά στα δύο γκολ πετυχαίνοντας το 3-1. Ο Μπερτατσίνι χτύπησε ξανά στο 58ο λεπτό μειώνοντας εκ νέου σε 3-2, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν γκολ ισοφάρισης. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έμειναν και με εννιά μετά την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε ο Μπραχίμι.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου χτύπησε η Σταντάρ Λιέγης με τον Αγενσά να κάνει το 1-0 στο 40’, ενώ στο 45+5’ ο Σούταλο πέτυχε το 2-0 δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του δευτερόλεπτα πριν μπουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το μόνο που κατάφερε η Σαρλερουά ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 90+5’ με τον Μπενζά να πετυχαίνει το γκολ της τιμής.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:
Παρασκευή (18/10)

Μπέρσχοτ-Άντερλεχτ 2-1

Σάββατο (19/10)

Βέστερλο-Μπριζ 1-2
Σερκλ Μπριζ-Ντέντερ 0-0
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ-Γάνδη 0-0

Κυριακή (20/10)
Γκενκ-Σεντ Τρούιντεν 3-2
Λέουβεν-Άντβερπ 1-1
Σταντάρ Λιέγης-Σαρλερυά 2-1
Μαλίν-Κορτράικ 3-0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x