Βέλγιο

Σταθερά στη δυάδα Γκενκ, Αντβέρπ

Οι Γκενκ κι Αντβέρπ νίκησαν αντίστοιχα την Κυριακή τις Γάνδη και Σταντάρ Λιέγης για η 12η αγωνιστική της Jupiler League και παρέμειναν στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας.

Διατήρησε τη διαφορά της στην κορυφή της Jupiler League η Γκενκ, η οποία επικράτησε 2-0 της Γάνδης εκτός έδρας για τη 12η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, παρέμεινε στο +5 από τη δεύτερη θέση στην κορυφή και πλέον γίνεται το μεγαλύτερο φαβορί για την πρωτιά στην κανονική περίοδο και την κατάκτηση του τίτλου, αφήνοντας τους γηπεδούχους στο -10 στην πρώτη πεντάδα.

Ακολουθεί όσο μπορεί την πρωτοπόρο η Αντβέρπ. Η αντίπαλος της ΑΕΚ στα προκριματικά του περυσινού Champions League νίκησε στην Αμβέρσα τη Σταντάρ Λιέγης 3-0 και παρέμεινε στο -5 από την κορυφή, αφήνοντας τη φιναλίστ του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1982 στο -1 από την προνομιούχο εξάδα.

Στο -2 από τις προνομιούχες θέσεις παρέμεινε η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αφού έχασε 1-3 από τη Σερκλ Μπριζ εντός έδρας κι έδωσε την ευκαιρία στη δεύτερη ομάδα της πόλης να ξεφύγει με +7 από την τελευταία θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x