Ελλάδα

Βαθμολογία UEFA: Ανέβηκε ξανά 15η και φορτσάρει με τρεις ομάδες η Ελλάδα!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η κατάσταση στη βαθμολογία της UEFA μετά το πέρας των προκριματικών.

Ιδανικό φινάλε για τις ελληνικές ομάδες στα καλοκαιρινά προκριματικά, με τον Παναθηναϊκό να τεζάρει τη Λανς περνώντας στη league phase του Conference League και τον ΠΑΟΚ να κάνει το 2/2 απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς, κλειδώνοντας το Europa με νέα νίκη.

Η Ελλάδα μάζεψε έτσι 500 βαθμούς και ανέβηκε στους 29.500, προσπερνώντας εκ νέου τη Δανία στη 15η θέση της βαθμολογίας της UEFA.

Οι Σκανδιναβοί κινδύνεψαν να μείνουν με μία ομάδα στην Ευρώπη φέτος αλλά η Κοπεγχάγη πήρε το 1-1 από την Κιλμάρνοκ και έκλεισε θέση για τη league phase του Conference, αφήνοντας παράλληλα μία εκπρόσωπο της Σκωτίας εκτός μάχης – με την τελευταία να συνεχίζει με τρεις ομάδες στην Ευρώπη και να είναι 17η.

Κοιτάζοντας προς τα πάνω, η χώρα μας... κυνηγά την Ελβετία, που θα έχει επίσης τρεις ομάδες φέτος στην Ευρώπη (Γιανγκ Μπόις, Λουγκάνο και Σεντ Γκάλεν), ενώ το 13ο Ισραήλ είναι αρκετά πιο πάνω αλλά θα έχει μονάχα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε league phase.

Ενδεικτικά, οι ελληνικές ομάδες έχουν μπροστά τους 22 ματς (από οκτώ Ολυμπιακός & ΠΑΟΚ, συν έξι ο Παναθηναϊκός), με τους Ισραηλινούς να έχουν εγγυημένα μόλις οκτώ...

Βαθμολογία UEFA: Ανέβηκε ξανά 15η και φορτσάρει με τρεις ομάδες η Ελλάδα!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x