Copa America

Τα χρειάστηκε η Αργεντινή, αλλά πέρασε στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα

Με ήρωα τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος είχε δύο αποκρούσες στη διαδικασία των πέναλτι, η Αργεντινή κατάφερε να αποκλείσει τον Ισημερινό 1-1 (4-2 πεν.) και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα.

Στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα για πέμπτη διαδοχική φορά προκρίθηκε η Αργεντινή, η οποία κατάφερε να μείνει ζωντανή στο παιχνίδι με τον Ισημερινό για την προημιτελική φάση της φετινής διοργάνωσης που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν για τους «8» στο NRG Stadium του Χιούστον, με τους παίκτες του Εκουαδόρ να αποδεικνύονται σκληρό καρύδι, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ του Λισάντρο Μαρτίνες στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παρόλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές του Φέλιξ Σάντσες δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Κέβιν Ροντρίγκες, με τη βοήθεια του VAR. Μάλιστα, νωρίτερα είχαν χάσει μοναδική ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, αφού ο Ένερ Βαλένσια αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα αποδείχθηκε για άλλη μία φορά σημαντικός για την «αλμπισελέστε», αφού στη διαδικασία των πέναλτι που ακολούθησε είχε δύο σερί αποκρούσεις σε εκτελέσεις των Μένα και Μίντα, ενώ ο Μέσι ήταν εκείνος που άνοιξε τη διαδικασία με αποτυχημένη προσπάθεια.

Άλβαρες, ΜακΆλιστερ, Μοντιέλ και Οταμέντι έκαναν το… καθήκον τους και έτσι η Αργεντινή κατάφερε να προκριθεί με 4-2 στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Βενεζουέλα ή τον Καναδά, με τον οποίο ήταν στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να παίζουν αύριο (Σάββατο) τα ξημερώματα.

Δείτε τα highlights του Αργεντινή-Εκουαδόρ







Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x